Al het nieuws

22-08-2009
NK 6 Veldhoven 22-08-2009

Afgelopen weekend de 6de NK alweer gereden op het circuit van Veldhoven, dat was wel jammer want eigenlijk zouden we eerst op het nieuwe circuit van Venray rijden,maar de vergunning was nog niet rond en daarom moesten we uitwijken naar Veldhoven.

Kwalificatie: de kwalificatie ging niet helemaal lekker omdat mijn motor een beetje inhield, ik haalde daardoor ook maar de 14e positie.

race 1: Ik had een goede start en haalde mooi een paar rijders in maar in de tweede bocht reden er een aantal op elkaar en moest ik uitwijken waardoor ik een aantal plaatsen verloor, ik wist er nog wel een paar in te halen, maar uiteindelijk ben ik weer op de veertiende plaats geëindigd.

race 2: Ik moest weer op de veertiende plaats starten en kon mijn plek behouden. In één van de laatste rondes kreeg ik een tik van achter en verloor een paar plaatsen. ik ben geëindigd op de negentiende plaats.28-06-2009
NK 5 Veldhoven 21-06-2009

afgelopen weekend de vijfde NK van het seizoen gereden op het circuit de Lansard in Veldhoven.

Tijdens de vrije training waren gelukkig mijn snelle tijden weer terug en reed ik de 12de tijd, alle rijders waren snel en er zaten 23 rijders binnen één seconde van elkaar vandaan.

Kwalificatie: Tijdens de kwalificatie heb ik de twaalfde tijd gereden, was wel grappig want ik reed precies de tijd van 44.000 seconde.

Race 1 starte ik op de twaalfde plaats, bij de start wist ik er 1 in te halen en lag ik elfde, ik bleef mijn plekje goed behouden en ik reed ook echt lekker, helaas kwam er een botsing voor mij waardoor er twee karts met elkaar in aanraking kwamen en achteruit de baan op kwamen waardoor ze mij raakte en ik de bakken naast de baan in vloog
Mijn ketting lag eraf en die heb ik er snel weer opgelegd, maar toen ik weer de baan op wilde rijden merkte ik dat mijn kart helemaal krom was en moest ik helaas de wedstrijd staken, uiteindelijk had ik dus de 31ste plaats
Na deze wedstrijd ben ik met mijn vader even naar de ambulance gelopen, want mijn arm deed heel veel pijn, bij mijn elleboog was het helemaal blauw en dik, de arts zei dat mijn arm/elleboog gekneust was.

race 2 Ook al deed mijn arm heel erg pijn, ik wilde toch heel graag gaan rijden en proberen om nog wat punten te halen.Ik moest op de 31ste plaats starten en ik had een superstart waar ik een aantal karts inhaalde, ik wilde er echt voor gaan en heb heel hard gevochten om toch nog voorin te eindigen, ik heb goed opgelet en wist in totaal 19 karts in te halen, waardoor ik dus eindigde op de 12de plaats

In het dagklassement ben ik uiteindelijk 19de geworden.

In het tussenklassement van 2009 sta ik nu op de 11de plaats14-06-2009
NK 4 Berghem 24-05-2009

We zitten alweer op de helft van het seizoen.Nu de vierde NK van 2009 gereden op het circuit van Berghem.

Tijdens de vrije training ging het niet echt lekker en kwam ik niet verder als een 20ste plaats van de 32 rijders.

De qualificatie verliep ook al niet lekker en ik haalde een 17de plaats, op één of andere manier ben ik mijn tijden kwijtgeraakt die ik voorheen altijd reed.

Race 1 moest ik dus starten op de 17 plaats, had ik een goede start maar op het einde van het tweede rechte stuk werdt ik er door een andere rijder afgetikt en lag ik gelijk laatste, maar gelukkig nog wel verder kon rijden.Daarna heb ik alles gegeven wat ik in me had maar door een te wilde inhaal actie van mijzelf belande ik weer naast de baan waardoor mijn race over was en ik niet kon finishen, ik behaalde uiteindelijk de 26ste plaats.

Race 2 startte ik op de 26ste plaats en weer had ik een goede start en het ging lekker,helaas kwamen er bij de eerste bocht een aantal met elkaar in aanraking waardoor ze mij ook aantikten en ik weer een paar plekken kwijt was die ik weer terug moest zien te pakken, ik was kwaad op mezelf omdat ik op de 26ste plaats moest starten en dus ook erg gedreven om nu flink naar voren te rijden, ik heb echt hard gevochten en goed opgelet en ingehaald, dit resultaat werdt dus ook beloond met de 14de plaats

Uiteindelijk sta ik nu in het tussenklassement op de 11de plaats.

De laatste weken hebben we veel getest en gekeken waardoor mijn tijden nu minder zijn geworden. We hebben met verschillende onderdelen getest en ook ik heb wat nieuwe dingen geprobeerd, we hebben het één en ander gevonden met dank aan 3D-racing Breda en mijn team genoot Demi de Vos. Ik ga nu weer vol goede moed en vertrouwen de komende race rijden in Veldhoven op 21-06-2009.06-05-2009
NK 3 Kerpen - Duitsland 03-05-2009

Op 03-05-09 moest ik de derde NK op het mooie circuit van Kerpen in Duitsland rijden , dit is het circuit waar Michael Schumacher op is groot gebracht en heeft leren karten, het is een heel mooi maar wel een moelijk circuit, deze gaat ook linksom i.p.v. rechtsom. We waren al op Dinsdag vertrokken naar Duitsland zodat we lekker wat extra dagen konden trainen. Het hele team van 3D racing was erbij (het team waar ik nu bij rij), we waren er met drie caravans en bleven daar tot de wedstrijddag, het was onwijs gezellig en leuk om er al zo vroeg te trainen.

Het trainen al die dagen ging goed, behalve op zaterdag toen iemand op mij in stuurde in een bocht en over mij heen reed, ik had gelukkig alleen maar last van mijn kuit, maar wel was heel mijn kart krom , gelukkig kon papa het nog maken met nieuwe onderdelen en kon ik mij gaan voorbereiden op de wedstrijd van zondag.

Tijdens de kwalificatie bleek dat mijn rem het niet deed en daardoor niet vol gas de bochten in kon, dus verloor ik tijd en kwalificeerde helaas de 20ste tijd.

Race 1: Moest ik als 20ste starten en bij de start haalde ik er al 5 in, ik lag toen 15de, maar in de eerste bocht botsten er twee karts op elkaar en één ervan vloog boven op mijn kart, gelukkig had ik niets en was alleen mijn voorbumper iets verschoven, maar ik lag toen wel 24ste, ik heb hard gevochten om nog verder naar voren te komen en gelukkig heb ik er nog negen in kunnen halen. Ik kwam heel blij en met een goed gevoel over de finish als 15de.

Race 2: moest ik op de 15de plaats starten en had ik weer een goede start waar ik er 4 in haalde, ik heb mijn plekje weten te behouden en ging over de finish als 11de.

Jammer dat ik pech had tijdens de kwalificatie, want ik weet zeker dat ik anders veel verder vooraan had geeindigd.Maar ik heb goed gevochten en ben uiteindelijk 13de geworden in het dagklassement.05-04-2009
NK 2 Veldhoven 05-04-2009

vandaag de tweede NK gereden van het seizoen 2009 op Veldhoven.

De afgelopen weken waren moeizaam gegaan met trainen en het wilde er niet echt uitkomen, afgelopen vrijdag goed getraind en zaterdag ook, en langzaam kwamen de tijden weer terug. Ik kreeg er weer vertrouwen in en dat is vandaag gebleken ook.

Tijdens de vrije training van vanmorgen reden we op een half natte baan, en dat ligt mij wel lekker en had de derde tijd getraind.

Bij de kwalificatie was de baan alweer droog en begon het zonnetje goed door te komen,ik zette uiteindelijk een vijfde tijd neer.

race 1: ik moest op de vijfde plaats starten en koos met de start de verkeerde lijn en verloor toen een aantal plaatsen, ik ben uiteindelijk op de zevende plaats geeindigd.

Race 2: ik moest op de zevende plaats starten en deze keer lette ik wel goed op bij de start en wist drie plaatsen te pakken, ik lag vierde en heb dit een hele tijd vol weten te houden, totdat ik werd ingehaald en toen haalde ik hem weer in, hij mij weer en ik hem weer terug , uiteindelijk wist hij mij toch weer in te halen, daarna kreeg ik een tikkie van achteren en kwam ik naast de baan waardoor ik 9 plaatsen verloor, de volgende ronde kwam ik weer slecht uit en verloor nog twee plaatsen, uiteindelijk ben ik op de vijftiende plaats gefinisht in race 2.

In het dagklassement ben ik in totaal tiende geworden. Nu op naar de volgende wedstrijd en hopen dat mijn super tijden blijven, maar dat ik dan wat meer geluk heb in de race22-03-2009
NK 1 Berghem 08-03-2009

Het was weer even wennen om na de winterstop en met nieuwe tegenstanders te beginnen aan mijn eerste wedstrijd van het seizoen. Ook heb ik een nieuwe kart gekregen van het merk Zanardi, waar ik tevens aan moest wennen, want ie rijdt toch weer even net iets anders als mijn oude kart.

Kwalificatie: tijdens het tijdrijden ben ik 15de van de 32 kinderen geworden.

Race 1: ik moest straten op de 15de plaats en bij de start heb ik er een paar in weten te halen, ik heb mijn best gedaan om dit zo te houden en ben uiteindelijk op de 11de plaats geëindigd

Race 2: Ik moest op de 11de plaats starten en ik heb een plaatsje weten te pakken bij de start, ik ben ook weer ingehaald maar heb zelf weer terug gevochten om die plaats weer te pakken, het was een zware wedstrijd en ik heb moeten vechten om de jongen die achter mij reed ook achter mij te houden, gelukkig heb ik mijn plaats goed weten te verdedigen en ben uiteindelijk op de 10de plaats geëindigd.06-10-2008
NK 4 te Berghem 4 + 5 Oktober 2008

Jammer genoeg de laatste wedstrijd van het seizoen 2008 gereden, Het ging om de laatste NK op het mooie circuit van Berghem.

Tijdens de kwalificatie deed ik super mijn best en door goed naar mijn vader zijn instructies te luisteren behaalde ik de derde tijd.

De eerste wedstrijd mocht ik op de derde plaats starten, Ik kwam mooi mee met de start en heb gevochten om deze plaats te behouden, jammer genoeg had er een jongen een valse start waardoor hij voor mij kwam en finishte ik als vierde.

Race twee starte ik op de vierde plaats,maar helaas kwam de nummer twee die voor mij stond slecht op gang waardoor mijn start wat langer duurde. Ik kwam in een aanvaring met een andere rijder en kreeg een tik van achter waardoor ik van de baan afvloog in de banden, ik was toeen een aantal plekken kwijt, ik probeerde terug te vechten maar helaas kwam de rijder achter mij, mij in de bocht half voorbij waarbij ik de bocht iets wijder moest nemen en di in de regen niet goed uitpakte en ik weer in een bandenstapel vloog, mijn bumper sleepte over de grond waardoor ik de wedstijd moest staken.Ik ben dus laatste gewordern hierdoor.

Race 3 moest ik op de elfde plaats starten,ik had een super start en pakte 8 plaatsen, waardoor ik dus derde lag. Het ging super lekker, maar helaas kreeg ik een beuk van achter waardoor ik en een andere rijder eruit vlogen, Ik kreeg mijn kart niet gestart, maar na diverse pogingen lukte het weer en kon ik de baan weer op,maar helaas was dit niet genoeg en werd ik laatste.

In het dagklaasment ben ik uiteindelijk dertiende geworden.

Nu op naar het volgende seizoen!!!13-09-2008
NK 3 rotax max te Genk 06-09-2008

We hebben de derde NK gereden op het supermooie maar moeilijke circuit van Genk.

Tijdens de qualificatie haalde ik de elfde tijd.

Race 1 startte ik op de elfde plaats en had een hele mooie start, helaas werd ik een paar keer ingehaald waardoor ik uiteindelijk op de dertiende pplaats eindigde.

Race 2 moest ik dus op de dertiende plaats starten, inmiddels goot de regen uit de lucht (joepie ) en weer had ik een hele goede start, ik heb gevochten in de regen en dat ging me lekker af. Ik ben uiteindelijk tiende geworden.

Race 3 moest ik op de elfde plaats starten en weer had ik een goede start, maar helaas werd ik ook in deze race weer ingehaald en ben ik uiteindelijk dertiende geworden.

Ik ben in het dagklassement op de elfde plaats geeindigd.

Op dit moment sta ik tiende in het NK klassement, nu nog één race te gaan op 4 en 5 Oktober op het circuit van Berghem.27-08-2008
Rotax max challenge 4 te Berghem 23-08-08

Zaterdag 23-08-08 de vierde challenge van de chrono gereden.

Tijdens de vrije training had het net heel hard geregend en ging ik op mijn regenbanden weg, sommige gingen op hun slicks. Ik ging ineens super in de regen en trainde een vierde tijd.

Met de kwalificatie ging het in het begin heel goed en stond ik de hele tijd op de achtste plaats, maar in de laaste paar ronden gingen er een aantal sneller en had ik uiteindelijk de 13de tijd.

Race 1 startte ik op de dertiende plaats en bij de start had ik alweer een aantal plaatsen gewonnen, ik reed een hele fijne race en lag op een gegeven moment op de achtste plaats, maar toen maakte ik een stomme fout bij de curbstone en ging de baan af. Toen lag ik op de laatste plaats en heb mezelf terug gereden naar de twintigste plaats.

Race 2 startte ik op de twintigste plaats en weer had ik een goede start waar ik een aantal plaatsen pakte, de rest van de race ging super en ik haalde er nog een aantal in, waardoor ik uiteindelijk als 11de finishte.

Ik ben nu in het totaal klassement van de Rotax max challenges (de vier races bij elkaar) als 15de geeindigd.

Nu op naar nog twee NK's27-08-2008
Rotax max challenge 4 te Berghem 23-08-08

Zaterdag 23-08-08 de vierde challenge van de chrono gereden.

Tijdens de vrije training had het net heel hard geregend en ging ik op mijn regenbanden weg, sommige gingen op hun slicks. Ik ging ineens super in de regen en trainde een vierde tijd.

Met de kwalificatie ging het in het begin heel goed en stond ik de hele tijd op de achtste plaats, maar in de laaste paar ronden gingen er een aantal sneller en had ik uiteindelijk de 13de tijd.

Race 1 startte ik op de dertiende plaats en bij de start had ik alweer een aantal plaatsen gewonnen, ik reed een hele fijne race en lag op een gegeven moment op de achtste plaats, maar toen maakte ik een stomme fout bij de curbstone en ging de baan af. Toen lag ik op de laatste plaats en heb mezelf terug gereden naar de twintigste plaats.

Race 2 startte ik op de twintigste plaats en weer had ik een goede start waar ik een aantal plaatsen pakte, de rest van de race ging super en ik haalde er nog een aantal in, waardoor ik uiteindelijk als 11de finishte.

Ik ben nu in het totaal klassement van de Rotax max challenges (de vier races bij elkaar) als 15de geeindigd.

Nu op naar nog twee NK's03-07-2008
rotax max challenge 3 in Kerpen Duitsland (28-06-08)

Superspannend was het om te gaan rijden op het circuit van Kerpen. We zijn er op donderdag naar toe gegaan zodat we op vrijdag de hele dag konden trainen. Helaas had ik het weekend ervoor niet kunnen trainen want ik had mijn linkerhand gekneusd, maar ik heb toen wel goed gekeken hoe de baan eruit zag en hoe je ongeveer de bochten moest insturen.

Vrijdag de hele dag getraind en ieder uur gingen mijn tijden vooruit.

Zaterdagochtend nog een vrije training gehad en weer mijn tijd verbeterd. tijdens de kwalificatie de negende tijd gereden, niet verkeerd maar kon beter

Race 1 starte ik vanaf de negende plaats en ik bleef er goed bij bij de start, ik pakte zelfs nog een plaatsje en lag toen achtste (ja ja de starts gaan steeds beter). Helaas ging het tijdens deze race regenen en reden we op onze slicks door, waardoor het af en toe glijden was. Tot drie keer toe kreeg ik een tik tegen mijn kart van degene die achter mij zat en ging ik rond en van de baan af. Ik ben kwaad geworden en probeerde mijn achterstand weer in te halen, maar helaas eindigde ik met een twintigste plaats. (ik had wel weer mijn tijd verbeterd, en dat is moeilijk in een race)

Race 2 moest ik op de twintigste plaats starten, achter mijn vriendje Demi en bij start gingen we er samen vandoor, waardoor we een aantal plaatsen gewonnen hadden. Een aantal meters voor ons botste er een heleboel karts op elkaar en die konden we niet meer ontwijken, tijdens deze botsing ben ik mijn bumper verloren en bij demi was zijn stuurstang krom. Ik werd eruit gehaald door de wedstrijdleiding en mocht niet meer verder rijden vanwege het ontbreken van mijn bumper en Demi kon niet meer verder rijden.

het was helaas een teleurstellend weekend, maar gelukkig heb ik maar twee plaatsen verloren in het klassement en sta ik nu veertiende.

Nu even een zomerstop en dan gaan we op 23 Augustus weer vrolijk verder op het leuke circuit van mijn vriend opa Ger op Berghem.14-06-2008
NK chrono 2 te veldhoven 7 + 8 Juni 2008

Het mooie zonnige weekend van 7 + 8 Juni heb ik de tweede NK op Veldhoven gereden.

Met de kwalificatie van Zaterdag heb de 11de tijd gereden.

Tijdens de eerste race had ik lag op ik op de 11de plaats, maar helaas trapte de jongen voor mij ineens op zijn rem en reed ik op hem waardoor ik spinde en de twee jongens achter mij vol in mijn kart reden waardoor mijn ketting eraf was en ik niet verder kon rijden, ik baalde enorm en probeerde met al mijn kracht met één hand mijn kart op te tillen en met mijn andere hand mijn ketting er weer terug op te krijgen, uiteindelijk lukte dit en na 6 rondes stil te hebben gestaan kon ik weer verder rijden, ik ben uiteindelijk als 20ste gefinished.

De tweede race moest ik als 20ste starten en na een super start lag ik na een aantal rondes al 11de maar na een iets te wilde inhaalactie op de nummer 10 spinde ik einde rechte stuk en kwamen er weer een man of 8 voorbij. Dus kon ik weer vanaf de 19de plek opnieuw beginnen, uiteindelijk heb ik er nog een aantal ingehaald en ben ik 14de geworden.

De derde race moest ik op de 17de plaats starten en voordat ik op de helft van het circuit was hadden ze mij er al drie keer uitgeramd, het was een drama en ze moesten me echt hebben deze race. Ik lag dus weer laatste, maar uiteindelijk heb ik toch nog drie weer weten in te halen en ben ik toch nog 18de geworden

In het dagklassement ben ik uiteindelijk 18de geworden, maar op de tussenstand voor de NK sta ik gelukkig nog 12de.

Nu op naar Kerpen Duitsland (de baan van Michael Schumacher)13-05-2008
Grand Prix Strijen 11 + 12 Mei 2008

Met pinksteren heb ik de Grand Prix Strijen gereden.

Tijdens de kwalificatie had ik de tweede tijd en mocht dus op de tweede plaats starten met de eerste wedstrijd. Gelijk bij de eerste bocht na de start pakte ik de eerste plaats en die heb ik de hele wedstrijd weten te behouden.

Bij race twee starte ik als eerste en die plaats heb ik behouden tot de laatste ronde, met nog maar een half circuit te gaan kwam ik op het gras en ging nummer twee mij voorbij, gelukkig kon ik nog terug op de baan komen en pakte de tweede plaats.

Bij de finale starte ik als tweede en bleef tweede tot ongeveer de helft van de race toen ging Demi de Vos mij voorbij en had ik de derde plaats en ben ook als derde geeindigd.

Gelukkig waren mijn punten bij elkaar voldoende om in totaal als eerste te eindigen, ik heb dus de Grand Prix van 2008 gewonnen en ging met een mooie beker, bloemen en een waardebon tevreden naar huis.08-05-2008
NK Berghem 3 en 4 Mei 2008

Op Vrijdag 2 Mei hebben we heel de dag getraind op het mooie circuit van kartbaan Berghem, het ging lekker en de tijden lagen niet ver van de snelle jongens af.

Op Zaterdag 3 Mei heb ik mezelf als dertiende weten te kwalificeren voor de eerste wedstrijd. Bij de eerste race heb ik mezelf naar de elfde plaats weten te vechten.

Op Zondag 4 Mei hadden we 's morgens eerst een vrije training en daar trainde ik toen de derde tijd, dat beloofde wat voor de rest van de dag. Bij de tweede race heb ik heel hard gevochten en het ging me heel lekker af, ik starte op de elfde plaats en finishte als vijfde

De derde race moest ik op de achtste plaats starten (race en twee bij elkaar opgeteld en door twee gedeeld)Bij de start pakte ik gelijk een paar plaatsen, maar helaas moesten we de start overdoen, Bij de tweede start reed er iemand vol tegen Colin Vaudo die voor mij reed en die ging toen spinnen waardoor ik over hem heen ging en helaas in het gras belande, gelukkig kon ik nog terug op de baan komen en heb ik met een kromme spoorstang de rest van de race nog uit kunnen rijden. Ik ben als twintigste toen nog gefinisht. Jammer van die crash bij de start, want wie weet waar ik dan was geeindigd.

De drie races zijn bij elkaar geteld en nu sta ik dus elfde voor het eerste NK weekend. Nu op naar de tweede.10-04-2008
RMC 2 Veldhoven 06-04-2008

Afgelopen weekend heb ik de tweede Rotax Max Challenge gereden, dit keer op het circuit de Lansard te Veldhoven.

Tijdens de training op Zaterdag kon ik in verschillende weersoorten trainen.Dus zowel met regenbanden als met slicks.

Zondag (de wedstrijddag) ging ik goed tijdens de training, ik reed toen een zestiende plaats van de 30 rijders die meededen.

De kwalificatie ging niet zo lekker, ik bleef veel te lang achter een langzame rijder hangen en kon toen geen snelle tijd wegzetten, ik had de 27ste plaats van de 30.

De eerste race (de prefinale) moest ik dus starten op de 27ste plaats maar heb mezelf toen terug weten te vechten naar de 20ste plek.

De tweede race (de finale)mocht ik dus op een 20ste plaats starten. Voor mij reden er een paar op elkaar en gelukkig kon ik er voorbij. Ik moest wel vechten om een aantal plaatsen te winnen en voelde dat er iemand vlak achter mij zat, toen ik dat doorhad ging er een knopje om en ging ik echt mijn uiterste best doen. Ik liep op hem uit en reed steeds dichter naar de snelle jongens toe. Ik mocht eindigen met het mooie resultaat van de twaalfde plaats. Dus had ik mijn slechte kwalificatie goed gemaakt door 15 plaatsen naar voor te rijden en een supertijd weg te zetten van 50.5 seconden, ik zit nog maar 0.5 seconden van de eerste 5 af, niet slecht voor een rookie.

Mijn vriendje Demi de Vos ging er helaas af tijdens de tweede race en eindigde die dag op de 25ste plaats.

In het tussenklassement sta ik nu ook twaalfde.

Op naar de volgende wedstrijd, de 1ste NK op Berghem; 3 en 4 Mei.12-03-2008
eerste rotax max challenge wedstrijd Spa Francorchamps te België

OP Zondag 9 Maart 2008 heb ik mijn allereerste wedstrijd bij de Rotax Max Challenge gereden op Spa Francorchamps te België. Tijdens de training bleek al wel dat de concurrentie veel zwaarder en een stuk aggresiever is als afgelopen seizoen. Toen een aantal karters me niet voorbij konden komen tijdens de training gaven ze mij gewoon een zet zodat ik van de baan afvloog, dit was ik zeker niet gewend en moet mezelf dus ook gaan aanleren om een stuk harder te worden. De trainingstijden waren uitstekend en ik keek erg uit naar de wedstrijd op Zondag.

Tijdens de kwalificatie reed ik met een nieuw type banden waar ik nog nooit mee had getraind en daarom kwalificeerde ik op de 21ste plaats van de 28 rijders die meededen.

Tijdens de eerste race starte ik dus op de 21ste plaats en heb mezelf tijdens de race teruggevochten naar de 18e positie.

Bij de finale race starte ik op de 18e plaats en net na de start reed ik al zo rond de zestiende plaats maar helaas schoot er iemand tussen mij en de rijder naast mij door, waardoor wij er met vier man bij de eerste bocht af lagen. Daardoor had ik ongeveer al een halve ronde achterstand voordat ik weer op de baan was. Maar toen de koplopers mij gingen dubbelen op een rondje kon ik ze qua tijden goed bijhouden en dat beloofd dus wat voor de komende races.

Uiteindelijk ben ik nog geëindigd op de 22ste plaats.

Het was een superleuk weekend in Spa Francorchamps waar ik heel veel geleerd heb.

Mijn vriendje Demi de Vos waar ik samen mee train en race is deze dag geëindigd op een 17e plaats hij had tijdens de eerste race heel veel pech.

Nu op naar de volgende race in Veldhoven20-02-2008
leuk seizoen in het vooruitzicht

Het gaat een heel leuk en gezellig kart seizoen worden, ik ga namelijk alle wedstrijden samen rijden met Demi de Vos.Demi heeft dezelfde kart als ik en we rijden dus alle wedstrijden samen. Ook zijn we alle wedstrijden bij elkaar op de circuits. Het wordt vast spannend om tegen elkaar te moeten rijden maar vast heel gezellig.

Ook gaan we voortaan samen trainen en zijn we samen een echt team geworden. Tevens zitten wij ook in hetzelfde team als Didier Meesters, maar helaas rijdt hij nog niet in een minimax.Maar we trainen wel veel samen.20-02-2008
wedstrijd data's bekend

We zijn er eindelijk uit welke wedstrijden wij komend seizoen gaan rijden. Het wordt superspannend en ik moet er zeker heel hard voor gaan werken dit seizoen wil ik een beetje vooraan komen te rijden. We gaan namelijk alle chrono rotax max wedstrijden rijden en ook de gp en zuid hollands kampioenschap van Strijen.08-12-2007
klaar voor het volgende race seizoen

Eindelijk is het zover, we hebben besloten dat we komend jaar in de klasse mini max gaan rijden, natuurlijk weer met een Birel kart.
Afgelopen week hebben we hem opgehaald en vanaf nu gaan we volop trainen om bij de eerste wedstrijd weer goed voor de dag te komen.21-11-2007
Angelo in de Halderbergse bode

Vorige week ben ik geïnterviewd voor de Halderbergse bode en die is vandaag bij iedereen die in de gemeente Halderberge woont in de brievenbus gevallen. Je kunt dit ook lezen op het internet.Als je de button LINKS aan klikt zie je staan Angelo in de Halderbergse bode en kom je vanzelf op die pagina.Daar klik je dan halderbergse bode aan en moet je de editie van 21-11-2007 kiezen en daar sta ik dan in.05-11-2007
bedankjes voor seizoen 2007

Langs deze weg wil ik nogmaals iedereen bedanken voor het mooie seizoen. Met name Bas en mijn ouders die iedere race overal bij waren, en al mijn oma's en opa voor de sponsoring.
Ook wil ik de kartclub KCHW bedanken voor het mooie seizoen en Benno en Maryleen van Wasbeek en Jaco Paauwe voor de technische ondersteuning.

Ik hoop dat we er volgend jaar weer een heel mooi seizoen van kunnen maken in de minimax klasse.

Tevens ben ik nog steeds op zoek naar sponsors, dus iedereen die mij wil verder helpen in de top van de kartsport is welkom en kan ik goed gebruiken. Je kunt dan contact opnemen met mijn ouders of via mijn website bij de link contact.05-11-2007
clubkampioen 2007 en overstap naar de minimax

Ik ben clubkampioen van de mini-junioren b van 2007 geworden en tevens hebben wij besloten dat we volgend jaar de overstap gaan maken naar een snellere klasse. De klasse waar ik nu in rij ben ik te groot voor aan het worden en hoe groter je wordt, hoe zwaarder je wordt en dan kom je niet zo snel meer vooruit, dus gaan we een snellere klasse rijden.05-11-2007
clubwedstrijd 5 te strijen 04-11-2007

Vandaag de vijfde clubwedstrijd van de KCHW te Strijen gereden

Kwalificatie: Bij de kwalificatie wilde ik iets te enthousiast mijn banden warmen op het rechte stuk en ging toen van de baan af, maar gelukkig was ik er snel weer op en zette in de negende ronde de snelste tijd neer,zodat ik op pole position mocht starten.

Race 1: Ik starte op de eerste plaats en heb deze mooi weten te behouden doordat ik mijn kart bij de eerste bocht goed aan de binnenkant hield. Achter mij zat een snelle nieuwkomer, Pjotr Parijs (had vrijwel nieuwe banden, dus ook een klein voordeel ten opzichte van de rest die al het hele seizoen op dezelfde banden moeten rijden). Ik was best zenuwachtig want dit was de belangrijkste wedstrijd van het hele jaar, want hier ging het erom of ik clubkampioen zou worden. Iris heeft Pjotr ingehaald en lag toen op de tweede plaats. Ik heb de gehele wedstrijd op kop gelegen en dit weten te behouden en ging met 3 seconden voorsprong de finish over en op dat moment wist ik dat ik clubkampioen 2007 was geworden.

Race 2: Wederom mocht ik op de pole position starten en had ik weer een goede start. Iris Joosten startte op de tweede plaats maar kwam in gevecht met degene die achter haar zaten en eindigde uiteindelijk als vijfde. Ik kwam weer als eerste de finish over en met een ongelofelijk blij gevoel, want ik ben de enige van de hele club en alle klasses die dit jaar alle races heeft gewonnen. Mama zegt dat ik dit jaar onoverwinnelijk was.Ik ben de enige die 200 punten heeft en nu dus clubkampioen mini-junioren B van 2007.
Helaas stond er niemand van de officials aan het einde van mijn race met de vlag klaar, normaal als je clubkampioen bent geworden mag je een ererondje met de Nederlandse vlag over de baan rijden. Gelukkig heeft Benno voor mij geregeld dat ik aan het einde van de dag dit alsnog mocht doen en dat was hartstikke leuk en gaf mij en al mijn supporters een super trots gevoel.

Na mijn wedstrijden moest ik bij de tent van Birel komen en samen met Vera Paauwe en Jasper van der Made(we zij alledrie met een birel kart dit jaar clubkampioen geworden) op een rij gaan staan en kregen toen ineens een overwinnings doop met zeker vijf flessen champagne. Wij waren allemaal hartstikke nat en roken helemaal naar de champagne, maar het was heel leuk en zeker heel speciaal dat ze dit voor ons hadden geregeld.

Bij de prijsuitreiking kreeg ik weer de beker voor de eerste plaats en werdt er vermeld dat ik clukampioen ben geworden, ik vroeg of ik even de microfoon mocht overnemen en heb toen iedereen van de KCHW, mijn ouders en Jaco Paauwe van Paauwer racing bedankt voor hun steun en het fantastische race seizoen, ik hoop dat het volgend jaar weer net zo mag zijn.24-09-2007
verslag vierde clubwedstrijd KCHW 23-09-07

Vandaag de vierde clubwedstrijd van KCHW te Strijen gereden.

De kwalificatie ging goed en ik heb lang de snelste tijd op mijn naam weten te houden, maar in de dertiende ronde nam Brandon, een nieuwkomer de snelste tijd over.Wat eigenlijk oneerlijk was omdat hij op nieuwe banden reed en wij allemaal op banden reden waar wij al 3 clubraces mee moeten rijden.Maar uiteindelijk de tweede tijd weggezet en mocht dus race 1 op de tweede plaats starten.

Race 1: Ik moest op de tweede plaats starten en ik had een superstart en lag dus al voor de eerste bocht al op de eerste plaats. Het was een zware wedstrijd want de hele tijd lag Brandon vlak achter mij, pas op het einde had ik een kleine voorsprong opgebouwd. Iris Joosten heeft hard gevochten deze wedstrijd zij was als achtste gestart maar heeft zich nog terug weten te vechten naar de derde plaats.Helaas hadden Ayrton en Richie technische pech en mochten de wedstrijd niet uitrijden. Ik kwam als eerste over de finish

Race 2: doordat ik als eerste finishte bij race 1 mocht ik op de eerste plaats starten,wederom een superstart en ik lag nog steeds op de eerste plaats.Iris Joosten starte als derde en lag gelijk bij de start op de tweede plaats, ik hoopte voor haar dat dat zo zou blijven, maar helaas had Iris pech en kwam Brandon haar voorbij en hadden wij met zijn drieën een ruime voorsprong op de rest.Doordat Iris en Brandon met elkaar in gevecht waren kon ik een goede voorsprong zetten op de rest en heb ik de rest van de wedstrijd zonder druk op de eerste plaats kunnen rijden.Iris kon Brandon niet voorbij komen omdat hij op het rechte stuk meerdere malen van lijn wisselde (wat niet mag, want je mag maar één keer van lijn wisselen)jammer, want Iris was duidelijk sneller als hem. Ik finishte als eerste,Brandon als tweede en Iris derde.

Het was wederom een geslaagd weekend en dat kwam niet alleen door het mooie weer maar het was ook hartstikke gezellig en superspannend.

Nog één raceweekend te gaan dit jaar en dan hopelijk ben ik clubkampioen van de minijunioren groep b.Tot nu toe ben ik alle wedstrijden eerste geworden en sta ik goed met mijn punten voor het kampioenschap.04-09-2007
tussenstand clubwedstrijden

Op dit moment sta ik eerste voor het clubkampioenschap van 2007 !!!!

Als dit zo blijft komt er alvast één droom van mij uit
Ben benieuwd wat de volgende clubrace mij gaat brengen, ik ga in ieder geval erg mijn best doen.

Ik hoop ook dat we snel wat sponsors vinden, zodat ik volgend jaar mee kan gaan doen aan de NK's.19-08-2007
Binnenkort uitgebreide verslagen op mijn site

Vanaf de volgende wedstrijden komt er na iedere wedstrijd een uitgebreid verslag bij nieuws te staan.

Tevens ben ik zoek naar sponsors om volgend jaar NK's te kunnen gaan rijden, dus wie wil mij helpen om de top te kunnen bereiken? Neem dan contact op via de email bij het kopje contact.

groetjes Angelo01-07-2007
Clubrace 3 KCHW te Strijen

Begin van mijn zomervakantie kon niet beter.

Gelijk de eerste zondag clubrace 3 gereden en dit zijn de super uitslagen:

Kwalificatie: eerste tijd

Race 1: eerste plaats

Race 2: eerste plaats

Tot nu toe is mijn eerste wedstrijdseizoen precies zoals ik het gehoopt had,ik hoop dat het zo blijft. Op naar de top en de formule 128-05-2007
Grand prix te Strijen

Vandaag meegedaan met de grand prix, was hartstikke leuk en leerzaam. De A en de B-groep reden door elkaar heen en zo kon ik dus ook achter de snelle jongens aan.

Uiteindelijk ben ik tweede geworden van de B-groep.27-05-2007
NK te Strijen

Dit is mijn allereerste NK waar ik aan mee deed. Ik wilde graag 1 NK meemaken dit jaar voordat ik volgend jaar alle NK's mee ga rijden.

En ik heb het niet eens zo slecht gedaan voor de eerste keer:

Kwalificatie: zevende tijd

Race: tiende plaats29-04-2007
Clubrace 2 KCHW te Strijen

Clubrace 2 gereden en de uitslag was wederom geweldig!!!

Kwalificatie: eerste tijd

Race 1: eerste plaats

Race 2: eerste plaats18-03-2007
Clubrace1 KCHW te Strijen

Allereerste clubwedstrijd van KCHW gereden. Uitslag was super!!!!

Kwalificatie: tweede tijd

Race1: eerste plaats

Race 2: eerste plaats 

Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CET/1.0/no DST' instead in /home/vhosts/angelolucas.nl/httpdocs/nieuws.php on line 142
 
© Copyright www.angelolucas.nl,
Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CET/1.0/no DST' instead in /home/vhosts/angelolucas.nl/httpdocs/nieuws.php on line 165
2020
Het laatste nieuws. Lees hier meer over mij. Bekijk mijn foto's en filmpjes. Zie wanneer ik moet racen. Wie zijn mijn sponsors. Lees mijn gastenboek. Bezoek ook deze sites. Neem contact op! Terug naar de homepage Terug naar de homepage Mail mij!